JUHLAT TAI LOMA VANHASSA PAPPILASSA

HINNASTO

MAJOITUSHINNAT

Pappilassa majoittuu mukavasti kesäaikaan 18 henkilöä ja kesäkauden ulkopuolella enintään 14. Jos seurueeseen kuuluu pieniä lapsia, muutama lisävuodekin saattaa sopia. 

SYKSYLLÄ, TALVELLA JA KEVÄÄLLÄ

Ajalla 1.9.-31.5. minimivaraus majoituskäyttöön on kaksi vuorokautta tai arkipäivisin yritysryhmien kokous- ja majoituspaketeissa yksi vuorokausi. 


-

Viikonloppu vanhassa pappilassa

Hintaan sisältyy valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet ja laudeliinat kuudelle, koko pappila vain teidän käyttöönne, riihisauna polttopuineen, jokiterassin ja joenrannan nuotiopaikan käyttö sekä uintimahdollisuus joenpoukamassa. Jos majoittujia on enemmän kuin 6, hinta nousee 20 €/hlö/yö. Hintaan ei sisälly loppusiivous.

690€

Lisävuorokaudet

120€

Esim.

2 vrk / 6 hlöä 690 euroa / 10 hlöä 850 euroa / 14 hlöä 1010 euroa

3 vrk / 6 hlöä 810 euroa / 10 hlöä 1050 euroa / 14 hlöä 1290 euroa

5 vrk / 6 hlöä 1050 euroa / 10 hlöä 1450 euroa / 14 hlöä 1850 euroa

7 vrk / 6 hlöä 1290 euroa / 10 hlöä 1850 euroa / 14 hlöä 2410 euroa


Joulu vanhassa pappilassa (23.-26.12., 3 vrk)

Ainutlaatuinen tilaisuus viettää joulu lähimpien kesken vanhan pappilan hirsiseinien suojassa. Hintaan sisältyy 1-12 henkilön majoitus, valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet ja laudeliinat, riihisaunan käyttö itselämmittäen sekä avantouintimahdollisuus. Pappila koristellaan valmiiksi jouluiseen asuun vanhan talon henkeä kunnioittaen. Mahdollisuus tilata aito metsäkuusi aatonaatoksi. Hintaan ei sisälly loppusiivous.


3000€

Uusi vuosi vanhassa pappilassa (2 vrk)

Pappilan korkeuksilla uuden vuoden raketteja katsellaan yleensä paukkupakkasessa valkoisen lumen ympäröimänä. Hintaan sisältyy 1-12 henkilön majoitus, valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet ja laudeliinat, riihisaunan käyttö itselämmittäen sekä avantouintimahdollisuus. 

1200€


KESÄLLÄ

Ajalla 1.6.-31.8.2024

Kesä- ja elokuussa minimivaraus majoituskäyttöön on kaksi vuorokautta, arkipäivisin yritysryhmille yksi vuorokausi. Heinäkuussa minimivaraus on viisi vuorokautta. Kesäkaudella pappilassa majoittuu mukavasti 18 henkilöä. 


Kaksi vuorokautta tai viikonloppu pappilassa

Hintaan sisältyy valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet ja laudeliinat kuudelle henkilölle, koko pappila vain teidän käyttöönne, riihisauna polttopuineen, jokiterassin ja joenrannan nuotiopaikan käyttö sekä uintimahdollisuus joenpoukamassa. Jos majoittujia on enemmän kuin 6, hinta nousee 20 €/hlö/yö. Hintaan ei sisälly loppusiivous. Pappilan päärakennuksessa on kesäisin 10 nukkumapaikkaa ja kesäaitoissa 8 nukkumapaikkaa.

790€

Lisävuorokaudet

120€


Hintaesimerkkejä

2 vrk / 6 hlöä 790 euroa / 10 hlöä 910 euroa / 16 hlöä 1150 euroa

3 vrk / 6 hlöä 910 euroa / 10 hlöä 1150 euroa / 16 hlöä 1510 euroa

5 vrk / 6 hlöä 1150 euroa / 10 hlöä 1550 euroa / 16 hlöä 2150 euroa

7 vrk / 6 hlöä 1390 euroa / 10 hlöä 1950 euroa / 16 hlöä 2790 euroa

 

Juhannus vanhassa pappilassa (to-su, 3 vrk)

Hintaan sisältyy 1-18 henkilön majoitus, valmiiksi pedatut sängyt, pyyhkeet ja laudeliinat, koko pappila kesäaittoineen vain teidän käyttöönne, riihisaunan käyttö itselämmittäen, jokiterassin ja joenrannan nuotiopaikan käyttö sekä uimapaikka joenpoukamassa. Pappilan piha koristellaan juhannukseksi juhannuskoivuilla sekä päärakennus ja aitat kesäkukilla. Hintaan ei sisälly loppusiivous. 

2500€


JUHLAT JA KOKOUKSET

Vanha pappila soveltuu erinomaisesti noin 60 henkilön tilaisuuksiin, vuodenajasta ja tilaisuuden luonteesta riippuen.

Juhlasalin ja keittiön pöytien ääressä sopii ruokailemaan yhtä aikaa noin 30-40 henkilöä pöytäjärjestelyistä riippuen. Kesäaikaan lisätilaa saa vanhasta, rustiikkisesta liiteristä, jonne voi kattaa pöydät 20-30 hengelle. Aitoissa on pöytäpaikkoja 10 hengelle. Liiterin edustalle voi lisäksi pystyttää teltan - kysy meiltä lisää!

Keittiön varustelusta voit lukea lisää täältä -->

Juhlat vanhassa pappilassa


Juhlien hintaan sisältyy:

  • koko päärakennuksen ja sen ullakon käyttö, juhlakäyttöön sopiva liiteri, aitat, sauna, jokiterassi laituri ja joenrannan nuotiopaikka juhlapäivän aamusta yömyöhään saakka
  • juhla-astiat noin 60 hengelle sekä tarjoiluastiat - Lue lisää täältä!
  • valkoiset pöytäliinat pappilan pöydille sekä halutessanne muita liinoja
  • pappilan koristelu vuodenaikaan sopivilla koristeilla (esim. luonnonkukkia, leikkokukkia, havuja, kransseja, joulukoristeita, joulukuusi)
  • juhlien valmisteluaikaa edellisenä päivänä klo 13 lähtien
  • tavaroiden haku- ja juhlien purkuaikaa seuraavana päivänä klo 13 saakka
  • astiapyyhkeet, käsipyyhkeet, wc- ja talouspaperit, tiskiaineet
  • loppusiivous (ei sisällä tiskausta)

Hintaan ei sisälly yöpymistä. 


590/490/390€

Kokous arkipäivänä

Vanhan pappilan sali soveltuu noin 20 henkilön kokouksiin. Salissa on WLAN, videotykki tai vaihtoehtoisesti 43 tuuman Android-TV, jonka voi yhdistää tietokoneeseen. Myös hyvin varusteltu keittiö, astioineen ja päärakennuksen muut tilat ovat käytössänne kokouksen ajan. Kesto n. 6 h. Hintaan sisältyy siivous.


200€

Kokous ja saunailta arkipäivänä

Miten olisi kokous tai tapaaminen vanhassa pappilassa, kahvit tai ruokailu keittiössä (ks. catering) sekä päälle makoisat löylyt tunnelmallisessa riihisaunassa? Lämmitämme saunan toivomaanne aikaan. Hintaan sisältyvät laudeliinat, polttopuut, päärakennuksen, saunan, jokiterassin ja nuotiopaikan käyttö sekä siivous. Kesto noin 8 h. 


350€

Saunailta pappilan riihisaunalla

Tunnelmallisessa riihisaunassa sopii saunomaan yhtä aikaa noin 10 henkilöä. Jos porukka on isompi, osa voi nauttia illasta joen rannassa terassilla tai laavulla nuotiolla istuskellen. Hintaan sisältyy saunan lämmitys itselämmittäen, polttopuut, laudeliinat, jokiterassin, laiturin ja nuotiopaikan käyttö sekä siivous. Saunalla on jääkaappi ja ilmalämpöpumppu. Kesto noin 5 h. Vuokraamme saunaa erikseen ainoastaan arkipäivinä. 


150€


MUUT PALVELUT

Catering-palvelut

Juhlaruoat, aamu- ja iltapalat sekä muut herkulliset tarjoilut saatavilla pappilaan yhteistyökumppaneidemme kautta. Kysy lisää!

-

Majoituksen loppusiivous

Majoituksen jälkeen voitte siivota itse tai ostaa loppusiivouksen meiltä.

150€

Turvesauna pappilan riihisaunalla

Turvesauna on ikimuistoinen elämys, jonka voit tilata majoituksen yhteyteen pappilan saunalle. Hintaan sisältyy ohjeistus, hoito, juotavaa ja pientä suolaista saunomisen yhteyteen sekä laudesuojat. Kesto 1,5-2 h. Minimiveloitus 5 hlöä. Turvesauna toteutetaan yhteistyössä Karkausmäen Kammarin kanssa. 

40€/hlö

Hemmotteluhoitoja pappilassa

Pappilaan ja saunalle on mahdollista tilata erilaisia hemmotteluhoitoja intilaisesta päähieronnasta erilaisiin rentouttaviin jalkakylpyihin sekä koko kehon hierontaan saakka. Lue lisää loytolantytar.fi

20-80€

Paljun vuokraus

Peräkärrypalju viikonlopuksi yhteistyökumppanin kautta. Hintaan sisältyy polttopuut ja yksi täyttökerta vesijohto-/kaivovedellä. 

170€

Veneen vuokraus

Soutuvene ja moottori, joilla pääset lipumaan Pappilanjoen sekä läheisten Savijärven ja Jäppäjärven laineille. Vuokrahinta koskee koko majoitusaikaa. 

30€

Polkupyörien vuokraus

Pappilan lähiseutuun tutustuminen ja lähikauppareissut sujuvat parhaiten pyöräillen. Polkupyörät ovat vanhoja kunnon mummopyöriä sekä jopoja. Hinta per polkupyörä koskee koko majoitusaikaa.

5€

Pöytäliinojen vuokraus

Valkoisia, pellavanvärisiä ja muutamia muita kangaspöytäliinoja. Hinta/kpl.

6€

Pyyhkeiden vuokraus

Hinta / kpl

4€

Pellavalautasliinojen vuokraus

Hinta / kpl. 

1€


Tarkista varauskalenterista, milloin vanha pappila on vapaa.