PAPPILAN JUHLATILAT

ja niiden kapasiteetti

Tervetuloa juhlimaan meille!

Tältä sivulta löydät lisätietoa vanhan pappilan tiloista ja niihin sopivasta henkilömäärästä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, vastaamme mielellämme. 

Montako juhlijaa sopii?

Suosittelemme henkilömääräksi

 • Istuva illallinen, häät tai vastaava tilaisuus:
  talviaikaan enintään 32 hlöä,
  kesäaikaan noin 50 hlöä
 • Cocktail-tilaisuus, valmistujaisjuhlat tai vastaava, jossa kävijämäärä vaihtuu päivän mittaan:
  50 henkilöstä ylöspäin, vuodenajasta riippuen
 • Juhlat, joiden osallistujat myös majoittuvat meillä:
  talviaikaan enintään 14 hlöä
  kesäaikaan enintään 18 hlöä

Miten pöydät voi asetella?

Päärakennuksessa oleskelutiloina juhlissa toimivat kolme vierekkäin sijaitsevaa huonetta: juhlasali, kirjasto ja piispankamari. Niihin voidaan järjestää istumapaikkoja pöytien ääreen 16-32 hengelle pöytäjärjestelyistä riippuen. Myös kaikki kamarit ovat käytössä ja niissä olevien työpöytien ääressä on yksittäisiä istumapaikkoja.

Salin peruskalustus on tämä, jossa istumapaikkoja on yhteensä 16:lle; keskellä 10:lle ja ikkunoiden edessä pienissä pöydissä 6:lle. Salin laidoilla on tilaa kolmen hengen sohvalle, buffet-pöydälle ja lisätuoleille. 

Pienempiä pöytiä käyttämällä saliin on mahdollista sijoittaa istumapaikat 24 hengelle. Tässä kuvassa oikealle jää kolmen hengen sohva, jonka tilalle sopii myös buffet-pöytä. 

Salin viereiseen huoneeseen, kirjastoon, voidaan sijoittaa ruokapöytä 8 hengelle.

Kesäjuhlissa käytössänne on myös pappilan pihassa oleva vanhan lämpökeskuksen liiteri. Sinne sopii katetut pöydät noin 20 henkilölle. Meillä on iso pirtinpöytä penkkeineen sekä muita erilaisia pöytiä ja tuoleja, joita saa käyttää. 

Keittiön pöytää käytetään juhlissa usein buffet-pöytänä. Sen pituus on 3 metriä. Jos buffet-pöytää ei ole tai se on katettu muualle, keittiön pöydässä sopii ruokailemaan 12 hlöä. 

Salin viereinen huone, piispankamari, sopii rennompaan oleskeluun ja seurusteluun.