MAUKKAIMMAT LÖYLYT

VANHASSA RIIHESSÄ

HARMAATA HIRTTÄ MODERNILLA TWISTILLÄ

PAPPILAN RIIHISAUNA 

Rantasaunan mustuneet hirret ja saunatuvan laidoilla kulkevat orret kertovat tarinaa vuosikymmenien takaa, kun rakennus toimi riihenä.

Saunan lauteille sopii yhdellä kertaa 5-6 henkilöä ja saunatuvan puolelle kahdeksan. Saunan yhteydessä on kaksi terassia: saunan terassi ja joen rannassa oleva näköalaterassi. Laiturilta pääsee pulahtamaan uimaan Pappilanjokeen, tai talvella avantoon. Saunan jälkeen voi paistaa makkarat, vaahtokarkit ja muurinpohjaletut nuotiopaikalla joen rannassa. 

Varaa saunailta pappilan saunalle  -->

POLTTARIPORUKOILLE TUNNELMALLINEN

MORSIUSSAUNA

Pappilan tunnelmallisessa riihisaunassa on hyvä saatella morsian avioliittoon ja järjestää jos jonkinmoisia morsiussaunataikoja. Pehmeät löylyt vanhan riihen syleilyssä ja pulahdus ohi lipuvaan jokeen vievät varmasti morsiamen kuin morsiamen seitsemänteen taivaaseen.

Takkakiuas luo tunnelmaa saunatuvan puolelle, jossa on neljän hengen pöytä ja jakkarat, nojatuoli, laveri ja jääkaappi. 

Katso kuvia kuvagalleriasta ja varaa polttariviikonloppu nyt -->

Saunalle on mahdollista tilata erilaisia hemmotteluhoitoja. Lue lisää -->


JOEN RANNALLA GRILLAILLAAN

Saunalta johtavat pitkospuut rantaterassille, josta on kaunis näköala hitaasti virtaavalle, kauniisti mutkittelevalle joelle.  Terassilla on kamadogrilli, jonka saatte halutessanne käyttöön kesäaikana. Rantaan johtavat portaat ja laiturilta pääsee pulahtamaan uimaan. 

Pitkospuut päättyvät joen rantaan nuotiopaikalle, jossa on sateelta suojaava laavu ja istumapaikat noin 12 hengelle.